Sporline og cairn-treff

I dag har Pixel og jeg vært og møtt Kristin som har to cairn terriere, Emil og Ronja. Dumme meg som glemte å ta bilder. Vi møttes på en stor gresslette så hundene fikk hilst ordentlig. Det gikk veldig bra! Sett bort i fra at Emil tok Pixel litt. Vi vet ikke helt hvorfor, men etter det var det ikke noe problem. Var veldig koselig å hilse på andre cairn terriere. Jeg har sendt en del mail med Kristin og snakket hund. Fått masse tips og råd. Vi møttes i dag fordi jeg skulle få se på litt utstyr som hun har. 

Det endte med at Pixel fikk seg to sporliner av forskjellig type, en nylon og en gummiert. I tillegg en Hurtta-sele og Hurttakobbel, et halvstrup halsbånd og et halsbånd i nylon. Veldig fornøyd og i tillegg til en kjempebra pris! Selen er litt stor, passer rundt bakbeina, men litt stor foran, men den vil passe etter hvert!

Beklager for dårlig kvalitet og oppsett på bildet under. Må få ladet speilrefleksen i dag, så jeg slipper å bruke mobilen og være avhengig av gode lysforhold.

 

Nå begynner det å bli litt utstyr her i heimen, så jeg må få se og ordnet opp i boden i huset. Har jo et rom der jeg skal bruke til hundeutstyr og stell.

2 tanker på “Sporline og cairn-treff

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s